Tehetségpont

Zalaegerszegi Öveges József Általános Iskola

Tisztelt Salamon Edit!

Örömmel értesítem, hogy a Nemzeti Tehetségsegítő Tanács illetékes szakmai bizottsága a tehetségpont működési kérelmüket elfogadta, amihez ezúton gratulálok.

Tájékoztatom, hogy dokumentumaikon mostantól jogosultak használni mind a „Regisztrált tehetségpont” megjelölést, mind a tanács által a tehetségpontok részére készített logót. Egyúttal jelzem, hogy a hozzánk beküldött regisztrációs lapon megadott adatok a hozzájárulások szerint rövidesen felkerülnek a honlapunkra is: www.tehetseg.hu/tehetsegpontok. A tehetségpont azonosítószáma TP 161 002 560, pályázatok beadása esetén kérjük, ezt használják!

A regisztrációt követően üdvözöljük Önöket a tehetségpontok egyre bővülő családjában és egyben ösztönözzük arra, hogy mielőbb vegyék fel a kapcsolatot a környezetükben és/vagy a hasonló tehetségsegítő területen működő többi tehetségponttal. Ez nélkülözhetetlen lépés a tehetségpontok ésszerű hálózati együttműködésének, illetve a jó tapasztalatok átvételének megalapozásához. A kapcsolatépítéshez segítséget nyújt a regisztrált tehetségpontok fenti honlapon található keresőrendszere.

Mint ahogy Önök előtt is ismert, a Nemzeti Tehetségsegítő Tanács, illetve a Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Szövetsége (MATEHETSZ) a Géniusz Programot, illetve a Tehetséghidak Programot követően – egy újabb sikeres pályázat eredményeként – megkezdte a Tehetségek Magyarországa Program megvalósítását. A Tehetségek Magyarországa Program célja, hogy az elmúlt években kialakult tehetségpont-hálózatot továbbfejlessze, bővítse, tevékenységüket koordinálja.

A Tehetségek Magyarországa programról a undefined honlapon, illetve a MATEHETSZ munkatársaitól lehet bővebben tájékozódni. Érdeklődő partnereink külön kérhetik rendszeres hírlevelünket. Kérem, erre Ön is hívja fel a figyelmet a saját szakmai partnerei és a potenciális érdeklődő ismerősei körében.

Végül további szakmai sikereket kívánok tehetségsegítő munkájukban.

A Nemzeti Tehetségsegítő Tanács nevében üdvözlettel

Budapest, 2018-09-20

Rajnai Gábor sk.